Chirrey, Één van de Hoogste Fabrikant aan Mini Vouwende e-Fiets, is Eerlijk Onthaal Uw Bezoek om Samenwerking te bouwen.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit kleine vouwende elektrische fiets voor verkoop
Van goede kwaliteit kleine vouwende elektrische fiets voor verkoop
Gelukkig om met HIJ samen te werken. Uw dienst en goede kwaliteit verlieten diepe indruk op onze mening. Dank u!

—— sharry

De auto is zeer aardig, is het vakmanschap zeer goed, is vouwen ook zeer geschikt, het berijden is het gevoel zeer goed.

—— Stanislav

Ik moet de elektrische fiets van Y1 hoogst aanbevelen. Het houdt me van laat het zijn voor het werk elke dag en helpt me beter slapen elke dag.

—— Jack

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8 9
ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd

1 2 3
ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd

1 2 3
ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd

  • lopende band

    De productielijn integreert een gehele reeks processen, overbrengt direct van één proces aan het volgende proces voor productie. Elk proces wordt opgeleid door professionele kwaliteit en technische verrichting, en de hoogst gespecialiseerde regeling van het productieproces. Deze productiewijze verbetert zeer de productieefficiency en de efficiënte kwaliteitscontrole, en is een wetenschappelijke productiewijze.

  • OEM / ODM

    De producten in meer dan 80 landen en gebieden rond de wereld, blijven de ontwikkeling van de industrie leiden!

  • R & D

    Co. van de Shenzhenchirrey Technologie, Ltd heeft een R&D-technologieteam met innovatieve technologieachtergrond. Het R&D-kernteam is samengesteld uit vele uitstekende deskundigen van huis en in het buitenland. Zij hebben met succes Y1, Y1S, Y1D, Y1DS, Y2, de draagbare vouwende elektrische fietsen van L7 met hoge prestaties en lage onderhoudskosten met professionele technologie en houding en innovatieve geest ontwikkeld. De producten hebben grote aandacht en liefde van manier en vrije tijdsenthousiasten in binnen- en buitenland, gekregen en bevestigd en door mensen van alle gangen van het leven gesteund. Zij hebben ook uitvindingsoctrooien, gebruiksmodeloctrooien en ontwerpoctrooien verkregen. Zij hebben opeenvolgend van de van de het product certificatie, kwaliteit en veiligheid van China verplichte inspectiecertificatie, CEROHS-FCC certificatie en andere certificatiecertificaten overgegaan.

Contactgegevens
ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Jinli

Tel.: 86-755-2377-0609

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)