Chirrey, Één van de Hoogste Fabrikant aan Mini Vouwende e-Fiets, is Eerlijk Onthaal Uw Bezoek om Samenwerking te bouwen.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit kleine vouwende elektrische fiets voor verkoop
Van goede kwaliteit kleine vouwende elektrische fiets voor verkoop
Gelukkig om met HIJ samen te werken. Uw dienst en goede kwaliteit verlieten diepe indruk op onze mening. Dank u!

—— sharry

De auto is zeer aardig, is het vakmanschap zeer goed, is vouwen ook zeer geschikt, het berijden is het gevoel zeer goed.

—— Stanislav

Ik moet de elektrische fiets van Y1 hoogst aanbevelen. Het houdt me van laat het zijn voor het werk elke dag en helpt me beter slapen elke dag.

—— Jack

Ik ben online Chatten Nu

ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9
ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd
团队

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Oceanië
Merken : CHIRREY
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000
Opgericht Jaar : 2018
Export pct : 70% - 80%

Co. van de Shenzhenchirrey Technologie, Ltd is een high-tech elektrische fietsonderneming het integreren productontwikkeling, een productie en verkoop. Het is de belangrijke onderneming op het gebied van globaal intelligent kort-afstandsvervoer. Het bedrijf ontwikkelt en produceert onafhankelijk elektrische fietsen: Y1, Y1S, Y1D, Y1DS, Y2 EN L7. Wij hebben de Europese Ce-certificatie overgegaan en het 3C-certificaat van verplichte het productcertificatie van China overgegaan. Compulosry Cerlification. Het bedrijf is gebaseerd op de wereldmarkt vanuit een internationaal perspectief, dat zich bij het leiden van de innovatie en de verandering van de intelligente producten van het kort-afstandsvervoer concentreert, en is geëngageerd aan het gebruiken van intelligente technologie om de manier van menselijke reis te veranderen en zelfs levensstijl. De producten worden verdeeld in meer dan 80 landen en gebieden rond de wereld, en blijven de ontwikkeling van de industrie leiden! Door ononderbroken technologische innovatie, heeft CHIRREY tot doel om tot de lichtste, milieuvriendelijkste, lichtste en geschiktste middelen van vervoer te leiden.

CHIRREY Co., Ltd, gestationeerd in Shenzhen, de Provincie van Guangdong, China, concentreert zich momenteel op het onderzoek en de ontwikkeling van kleine vouwende elektrische fietsen, die de ontwikkeling van de producten van het kort-afstandsvervoer bevordert. Door ononderbroken technologische innovatie, heeft CHIRREY tot doel om tot de lichtste, milieuvriendelijkste, lichtste en geschiktste middelen van vervoer te leiden.

Werk hand in hand met u om succes voor u en me te bereiken!

Contactgegevens
ShenZhen Chirrey Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Jinli

Tel.: 86-755-2377-0609

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)